Videogesprekken voeren in Messenger

Functie ook beschikbaar in België 

Facebook introduceert videogesprekken in Messenger. Nu kunnen mensen face-to-facegesprekken voeren met vrienden, familie en geliefden via Messenger. 

Een videogesprek kan gemakkelijk worden gestart vanuit een gesprek met een klik op het video-icoon rechtsboven in het scherm. 

Via Messenger konden al telefoongesprekken worden gevoerd met vrienden over de hele wereld. Met videogesprekken komt daar nu een extra functie bij en kunnen de meer dan 600 miljoen mensen die maandelijks Messenger gebruiken anderen bereiken, waar ze ook zijn. Het is snel, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. 

Het voeren van videogesprekken in Messenger is beschikbaar voor mensen die Messenger op hun mobiele telefoon gebruiken, ook als de ene persoon iOS gebruikt en de ander Android. 

Deze functie is de nieuwste toevoeging aan Messenger. Eerder werd al de mogelijkheid om geld over te maken naar vrienden toegevoegd en werd het Messenger Platform gelanceerd. Binnenkort komt daar nog Business on Messenger bij.

Videogesprekken in Messenger wordt aanvankelijk gelanceerd voor gebruikers van iOS en Android in België, Canada, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Laos, Letland, Mexico, Nigeria, Noorwegen, Oman, Polen, Portugal, Uruguay, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In de komende maanden zal de dienst ook in andere landen worden uitgerold. 

Meer informatie over Messenger vind je hier: https://www.messenger.com

Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten