Facebook vernieuwt het Nieuwsoverzicht - wat verandert er?

09 JULI 2015

Facebook heeft vandaag nieuwe manieren geïntroduceerd zodat gebruikers op een actieve manier invloed hebben op wat zij zien in hun nieuwsoverzicht. 

Hieronder vind je een overzicht van de vernieuwde controle die gebruikers nu hebben:

  • Selecteer vrienden en pagina's die je het eerst wilt zien - Kies de vrienden en de pagina's uit die je bovenaan je Nieuwsoverzicht wilt zien.
  • Vind nieuwe Pagina's waarvan je op de hoogte wilt blijven - Gebaseerd op pagina's die je leuk hebt gevonden in het verleden, kun je nu nieuwe Pagina's ontdekken waarin je mogelijk geïnteresseerd bent.
  • Selecteer vrienden of Pagina's die je wilt volgen of ontvolgen - Je krijgt nu een lijst te zien van de mensen, Pagina's en groepen die zijn verschenen in jouw Nieuwsoverzicht in de laatste week, net als de personen die je hebt ontvriend in het verleden. Je kunt je eigen voorkeuren op elk moment aanpassen.

Meer details - inclusief screen shots and video - zijn beschikbaar in de Newsroom Post hier [Newsroom post], net als in dit bericht. De video kan hier worden gedownload: https://www.dropbox.com/sh/j4zxkwimyjxm1c4/AADj6sM14Eqhap6-hCmLeYqga?dl=0

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten