Facebook kondigt Private Messaging-functies aan voor Pagina's

Facebook kondigt nieuwe functies aan om het voor mensen en bedrijven die Facebook gebruiken gemakkelijker te maken met elkaar in contact te komen. Mensen gebruiken private messaging om te communiceren met vrienden en familie. Ook voor bedrijven is het steeds vaker een manier om met klanten in contact te komen. 

Enkele manieren waarop de nieuwe functies van Facebook de manier waarop mensen en bedrijven onderling communiceren verbeteren:

  • Stuur berichten naar een pagina via 'local awareness' advertenties: Met een actieknop bij advertenties is het mogelijk om direct vanuit de advertentie een privebericht te sturen naar het bedrijf.
  • Reageer op reacties met een privebericht: Deze functie maakt het voor paginabeheerders mogelijk om effectief op een reactie te reageren.
  • Identificeer Pagina's met hoge reactieratio: Zie welke Pagina's vaak reageren op berichten van klanten via een rating op het paginaprofiel.
  • Beheer berichten: Nieuwe tools voor Paginabeheerders om sneller te kunnen reageren en om berichten efficiënter te volgen. 


Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten