Facebook introduceert Live voor Facebook Mentions

Vandaag kondigt Facebook aan dat invloedrijke personen die Facebook mentions gebruiken vanaf nu live videobeelden kunnen delen met hun fans. Mensen kunnen deze video's van publieke figeren die ze volgen in hun Nieuwsoverzicht vinden en hierop reageren, ze delen of leuk vinden. 

Live is een meeslepende en authentieke manier voor bekende mensen om met in fans in contact te komen via Facebook. Onder de eersten die Live zullen gebruiken bevinden zich onder andere Dwayne The Rock Johnson, Serena Williams, Ashley Tisdale, Martha Stewart en Michael Bublé. 

Voor meer informatie over deze aankondiging kun je terecht in het Facebook Media Blog (http://media.fb.com/2015/08/05/introducing-live-for-facebook-mentions/) of de Facebook Newsroom (https://newsroom.fb.com/news/2015/08/connect-with-public-figures-through-live/)

Meer over Facebook Mentions - een eenvoudigere manier voor acteurs, atleten, musici en andere invloedrijke personen om in contact te blijven met hun fans en de personen en onderwerpen waar ze om geven - vind je in dit bericht van juli 2014: http://newsroom.fb.com/news/2014/07/introducing-facebook-mentions-a-new-app-for-public-figures/ 
Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten