Facebook lanceert Internet.org Free Basics

Internet.org lanceert Free Basics by Facebook. Een nieuwe naam en een verversing van de Free Basics Services app en website van Internet.org. De naam is gecreëerd om het verschil aan te brengen tussen het bredere Internet.org initiatief en de app en website die momenteel toegang verlenen tot gratis diensten.

Daarnaast lanceert Internet.org vandaag het langverwachte Internet.org platform. Op dit platform, voor het eerst aangekondigd in mei van dit jaar, zijn inmiddels meer dan 60 nieuwe diensten actief in 19 landen in Afrika, Azie en Latijns-Amerika die toegang hebben tot Free Basics. Het platform geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om diensten te ontwikkelen die integreren met de Free Basics en waarmee gebruikers meer keuze en controle houden over hun online ervaringen.

Voor meer informatie over Free Basics en de lancering van het Internet.org platform kun je hier terecht: https://press.internet.org/2015/09/24/update-to-internet-org-free-basic-services/

Tot slot kondigt Facebook extra ondersteuning op het gebied van veiligheid en privacy aan om het veiliger te maken voor mensen om gebruik te maken van Free Basics. Door informatie waar mogelijk te versleutelen biedt Facebook de mogelijkheid om veilig online te gaan en het internet te verkennen.

Als je vragen hebt, of als je meer informatie wil neem dan gerust contact met me op of stuur een bericht naar press@internet.org. 

180324 india%20screenshots   meradoctor b8fa32 original 1443106896
Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten