Meer dan 50 miljoen bedrijfspagina's op Facebook

Vandaag laat Facebook weten dat meer dan 50 miljoen bedrijven wereldwijd nu een Facebook pagina gebruiken om in contact te komen met hun klanten. Daarnaast communiceren mensen ook meer met pagina's dan ooit tevoren; iedere maand worden er 2,5 miljard reacties op pagina's achtergelaten. 

In België is maar liefst 79% van de gebruikers verbonden met ten minste een kmo. 

Vandaag introduceert Facebook enkele nieuwe functie om het voor bedrijven gemakkelijker te maken om te communiceren met klanten via de Facebookpagina.

Wat is er nieuw?

Meer mogelijkheden voor paginabeheerders: Pagina's kunnen aangeven hoe lang het gemiddeld duurt voor een bericht beantwoord word. Er kan gekozen worden voor 'binnen enkele minuten', 'binnen een uur', 'binnen enkele uren' of 'binnen een dag'.

Opnieuw ontworpen inbox laat bedrijven meer zien over hun klanten om ze beter te woord te staan: Meer context over de mensen die contact opnemen helpt paginabeheerders bij het beantwoorden van berichten en het bijhouden van gesprekken.

Een makkelijkere manier om te reageren en om reacties bij te houden: Een nieuwe functie onder het 'Activiteiten' tabblad helpt beheerders bij het monitoren van reacties en maakt het gemakkelijker om te reageren. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de uitgebreide blogpost:  https://www.facebook.com/business/news/new-tools-for-managing-communication-on-your-page

 

Michael Sharon, Product Manager Pagina's: "Via Pagina's kunnen mensen op ieder moment en via ieder apparaat contact opnemen met bedrijven. Daarom bieden we nu nieuwe hulpmiddelen aan zodat bedrijven de interacties met klanten beter kunnen beheren. Het is nu gemakkelijker dan ooit voor Pagina's om zowel de publieke reacties en privéberichten te beantwoorden om zo een betere relatie te kunnen bouwen en onderhouden en het bedrijf te laten groeien." 

Sheryl Sandberg, Chief Operating Officer bij Facebook: "Voor kleine en middelgrote bedrijven is de grootste uitdaging om in contact te komen met klanten. Facebook pagina's zijn de mobiele oplossing voor miljoenen bedrijven wereldwijd en maken het eenvoudig voor bedrijven om nieuwe klanten te bereiken en te communiceren met huidige klanten, daar waar zij actief zijn - op mobiel." 

Neem gerust contact op voor meer informatie over pagina's op Facebook. 

Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten