Facebook en Amsterdam Dance Event slaan de handen ineen: dynamisch, digital en creatief

Hardwell, David Guetta en Armin van Buuren maken ‘breaking news’ bekend tijdens Facebook Live sessie

15 OKTOBER 2014

AMSTERDAM – Het Amsterdam Dance Event (ADE) en Facebook werken deze week samen. Bezoekers kunnen op de ADE website inloggen met Facebook en krijgen een gepersonaliseerde website te zien, gebaseerd op hun interesses. Ook worden er zogeheten Facebook Live sessies met top DJ’s Hardwell, David Guetta en Armin van Buuren gehouden waarin zij breaking news zullen bekendmaken. De Facebook live sessies zullen respectievelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag plaatsvinden.

Fans kunnen via Facebook vragen stellen aan Hardwell, Guetta en Van Buuren. Gastpresentatoren Levi van Kempen en Dennis Ruyer zullen deze en andere vragen voorleggen aan de DJ’s. Naast het beantwoorden van vragen zal iedere DJ ook met een nieuwswaardige aankondiging komen die exclusief via Facebook zal worden gedeeld.

De eerste DJ die een Facebook Live video zal opnemen is Hardwell, die gisteren al een aankondiging op zijn I Am Hardwell-pagina plaatste. Fans kunnen via die post vragen aan de populaire DJ insturen. De Facebook video van Hardwell zal donderdag vanaf ongeveer 3 uur in de middag op zijn Facebook pagina te bekijken zijn!

Na afloop van iedere Facebook Live zullen we je een nieuwsbericht sturen met de link naar de video en het belangrijkste nieuws uit het interview.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Meer informatie vind je ook op de volgende Facebook pagina’s:

ADE: https://www.facebook.com/amsterdamdanceevent
Music on Facebook: https://www.facebook.com/Musicians

Hardwell op Facebook: https://www.facebook.com/djhardwell
I Am Hardwell: https://www.facebook.com/IamHardwell
David Guetta op Facebook: https://www.facebook.com/DavidGuetta
Armin van Buuren op Facebook: https://www.facebook.com/arminvanbuuren

7N60 Communicatie
D. Beems
E: damaris@1967ers.nl
M: 06-22399374

Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten