Facebook: 500 miljoen mensen gebruiken MessengerHet sturen van berichten is voor veel mensen een belangrijke manier om in contact te blijven met elkaar. Sinds Messenger in 2011 werd gelanceerd werkt Facebook aan de dienst om mensen een snellere en meer expressieve manier van communiceren te bieden.

Nu gebruiken meer dan 500 miljoen mensen Messenger iedere maand en Facebook is vastbesloten om van Messenger de best mogelijk berichten-ervaring te maken.

Messenger was Facebooks eerste standalone app en in tegenstelling tot de kern-apps van Facebook is Messenger gericht op een gebruikersdoel - berichten sturen. Met Messenger bereik je mensen direct. Het is even snel als sms, maar daar bovenop biedt het mensen de mogelijkheid zich uit te drukken op manieren die met sms ondenkbaar zijn: stickers, video's of selfies sturen, of chatten met groepen en gratis bellen. Facebook werkt constant aan het verbeteren van snelheid en stabiliteit. Messenger wordt ongeveer iedere twee weken voorzien van een update, waardoor de app steeds verbetert.

De 500 miljoen is een mooie mijlpaal, maar met een half miljard mensen die op Messenger vertrouwen om te communiceren en verbinding te maken, is het ook een herinnering voor Facebook dat er nog veel meer te doen is.


Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten