Facebook introduceert 'Say Thanks' video's

Miljoenen mensen gebruiken Facebook iedere dag om in contact te komen met personen en dingen die voor hen belangrijk zijn. Vrienden zijn het hart van de Facebook-ervaring en Facebook zoekt altijd nieuwe manieren om die vriendschappen te vieren.

Facebook introduceert Facebook ‘Say Thanks’, een ervaring die mensen in staat stelt om gepersonaliseerde video cards te maken voor vrienden. Mensen gebruiken Facebook om verbonden te blijven met de belangrijke mensen in hun leven, zowel ver weg als dichtbij. Say Thanks is een nieuwe manier om de dankbaarheid voor die vriendschappen te uiten.

Deel een Say Thanks video met een goede vriend, je partner, een familielid of een collega, een oude vriend of iemand anders in je leven.

Hoe werkt het?

Voor het maken van een video selecteer je een vriend. Dat is het! Facebook maakt een video die direct klaar is om te delen. Je kunt nog een ander thema kiezen en foto’s en berichten aanpassen die jullie vriendschap laten zien.

Facebook geeft je een preview van de video en als je tevreden bent klik je op ‘delen’, waarna de video direct op je tijdlijn wordt geplaatst. Je vriend wordt getagd in de post en zal dus ook op de tijdlijn van hem of haar verschijnen.

Say Thanks is beschikbaar in de volgende talen op zowel desktop als mobiel: Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Indonesisch, Portugees en Turks. 

Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten