Facebook start test Facebook At Work 

Facebook is begonnen met een het testen van Facebook At Work met enkele partners. De app zal beschikbaar zijn in de app stores van iOS en Android en alleen toegankelijk voor de partners in de test.

Facebook At Work is een aparte ervaring die medewerkers in staat stelt om met elkaar in verbinding te komen en samen te werken door efficiënt gebruik te maken van de hulpmiddelen die Facebook te bieden heeft - veel van deze worden al gebruikt door werknemers, zoals Groepen, Berichten en Evenementen. Collega's kunnen contact onderhouden op dezelfde manier als dat ze doen met vrienden en familie, namelijk via Facebook: Facebook at Work ziet er hetzelfde uit als Facebook en werkt ook hetzelfde. Om je een indruk te geven vind je enkele screenshots onderaan dit bericht.

Facebook At Work is volledig ontwikkeld voor gebruik binnen een bedrijf - hierdoor is het veilig, vertrouwelijk en volledig gescheiden van persoonlijke Facebookprofielen. De informatie die door medewerkers wordt gedeeld is alleen beschikbaar voor mensen binnen het bedrijf.

Facebook ziet uit naar de feedback van de testpartners om te komen tot het best mogelijke product voor hen en hun medewerkers.

De komende maanden zullen we je meer informatie sturen. Voor nu kun je altijd contact ons me opnemen voor vragen.


Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten