Introductie van On This Day: een nieuwe manier om oude foto’s te bekijken en herinneringen op te halen op Facebook

24 MAART 2015

Door Jonathan Gheller, Product Manager

Mensen kijken vaak graag naar oude foto’s en denken graag terug aan momenten die zij hebben gedeeld op Facebook, en velen van hen hebben Facebook verteld dat ze dit graag op een makkelijke manier zouden willen doen.

Vandaag introduceert Facebook ‘On This Day’, een nieuwe manier om oude herinneringen op te halen en oude berichten te zien waarin iemand is getagged op Facebook. Alleen de Facebook gebruiker heeft toegang tot zijn/haar ‘On This Day’ pagina.

On This Day toont content van deze datum in het verleden. Bijvoorbeeld, oude status updates, foto’s, berichten van vrienden en andere dingen die door hem/haar zijn gedeeld of waarin hij/zij is getagged– van een jaar, twee jaar geleden, enzovoort. Alleen de gebruiker zelf kan die content zien, tenzij hij beslist om die te delen met vrienden.

Om de ‘On This Day’ pagina te zien, kun je klikken op de bookmark aan de linkerkant van het Nieuwsoverzicht, zoeken naar ‘On This Day’ of gaan naar facebook.com/onthisday. Je kunt ook een verhaal aantreffen in het Nieuwsoverzicht.

Eenmaal op de pagina, kun je ervoor kiezen om de notificaties aan te zetten en dan word je voortaan op de hoogte gehouden wanneer er herinneringen zijn om op terug te kijken. Het is ook mogelijk oude berichten te bewerken of te verwijderen of te beslissen om herinneringen te delen met vrienden.


Facebook heeft deze nieuwe dienst getest en begint met het wereldwijd beschikbaar maken op het web en op mobiel.

Voor meer informatie, bezoek het Help Center [Help Center]

Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Facebook

7N60 Communicatie is het PR bureau van Facebook in de Benelux. 

berichten